Николовата къща

Николовата къща


Къща за гости Николовата къща - град Елена / Еленски балкан

Николовата къща се намира в непосредствена близост до центъра на град Елена. Едно изолирано кътче на лукс и елегантност, предназначено за всеки, който е решил да почива пълноценно. С уникалното си местоположение къщата предлага удобството да бъдете само на няколко крачки от магазините, музеите и заведенията и в същото време да се насладите на тишина и покой, в един малък оазис от зеленина.

Николовата къща разполага с двадесет места в две двойни и две тройни стаи, два апартамента, спалня с хол и луксозен апартамент с джакузи за двама и голяма веранда. Николовата къща е създадена да задоволи и най-претенциозните изисквания на туристите. Тук е обзаведено да най-малката подробност, едно умело съчетание от прекрасни цветови решения и ненатрапчив лукс.

Вътрешия басейн работи само зимата. Цената включва закуска.Ползване на външен басейн през лятото. При лошо време се ползва вътрешния отопляем басейн на Перун в непосредствена близост до Нколовата къща. Есента до летния сезон работи вътрешния басейн и горещо джакузи.

Цената включва закуска и басейн.

Закуската се предлага в механа национал до хотела. В механата на хотела може да опитате Еленски бут филе Елена и други местни специалитети. Всеки ден се предлага обедно меню. Всеки петък и събота жива музика.

Още едно удобство в съвременния, забързан живот е безжичния достъп до Интернет, който можете да използвате.

Николовата къща Елена
Николовата къща Елена
Николовата къща Елена
Николовата къща Елена
Николовата къща Елена
Николовата къща Елена